A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Szinte lehetetlen mindig mindenből épp annyit főzni, hogy az pont el is fogyjon. Jó érzés, ha nem kell ételt kidobni, de a maradék zöldségfőzelék sorsa megpecsételődni látszott, amikor úgy alakult, hogy a sikeres premiert követően két egymás utáni napon ebédeltünk otthon – írja blogerünk, aki aztán remekül feltalálta magát.
Répa, borsó, kukorica – semmi fakszni, sima zöldségfőzelék volt újkorában a megmenteni szándékozott maradék, amit első nap egyben sült pulykamellszeletekkel ebédeltünk. Volt még a hűtőben egy bontatlan csomag réteslap, ebből mindig össze lehet dobni valamit, a múltkor remek kis káposztás-húsos rétestorta készült. Most meg kis zöldséges csomagok.