Bárány lollipop és társai: 6 étel az idei Gourmet Fesztiválról

Gloria | 2014. Május 28.
Ezen a hétvégén tuti új értelmezést kap a rakott krumpli! Te például megennéd az algás változatot?

Május 30-án újra Magyarország legjobb éttermei, cukrászdái, borászatai, gourmet üzletei és más finomságok készítői várják a gasztronómia szerelmeseit a Gourmet Fesztiválon,a Millenárison. Az idén – a saját ételeik bemutatása mellett – a rakott krumplit gondolják újra a hazai és külföldi séfek. A Nők Lapja Café szerzőjével, Szatmári Ferivel is találkozhattok, aki újragondolt finomfőzelékkel és a paradicsomos káposztával készül. Részletes program, itt. Összeszedtünk 6 érdekességet, amivel biztosan találkozhattok ezen a hétvégén.

Lesz például:

1. csigaragu

2. rakott krumpli Szent Jakab kagylóval

3. rakott krumpli algával

4. bárány lollipop

5. rakott krumplileves

6. gasztrobotanika

Exit mobile version