Mit főzzek ma ebédre? Gnocchit!

nlc | 2014. Augusztus 30.
Nem mi magunk gyúrjuk és szaggatjuk ehhez az ételhez a tésztát, hanem inkább készen vesszük. Így legalább kihasználhatjuk a nyár utolsó napsugarait ahelyett, hogy a tűzhely mellett állnánk egész délelőtt.

Csirkés–pórés gnocchi

Hozzávalók:

Elkészítése:

A húst apró kockákra vágjuk, és kevés forró olívaolajon megpirítjuk. Megsózzuk, és hozzáadjuk a felkarikázott hagymát. Felöntjük a tejszínnel, és összeforraljuk. Megszórjuk kevés frissen őrölt fehér borssal, és hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet. Ha nagyobbak a gyerekeink, akkor elég elkészíteni a mártást, és másnap ők is ki tudják főzni pár perc alatt a gnocchit. De elkészíthetjük azt is előre.

Exit mobile version