A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
A kaviárra fújogtak, az egzotikus halat viszont kórusban dicsérték azok a másodikosok, akik New York egyik legmenőbb, Daniel nevezetű éttermében kóstolhattak végig egy ötvenezer forintos menüt. Maga a hely névadója, Daniel Boulud sürgött-forgott körülöttük, hogy új, izgalmas ízekkel ismertesse meg őket. Az eredmény vegyes.
A videót akkor is érdemes megnézni, ha az ember nem ért angolul, a gyerekek arca ugyanis mindent elárul. Az első apró falatkákat még gyanakodva kóstolgatták, és volt, aki rácsodálkozott, hogy miért kapott két szinte egyforma kést, de a halat és a wagyu marhát nagyon dicsérték, sőt a köretként felszolgált brokkolit is. A desszertnél azért kiderült, hogy ők is ugyanolyanok, mint minden más gyerek, és a citromos madeleine és a csokis desszert minden addigi élményt felülírt náluk.