
csúcsgasztronómia


Kovács Lázár: „A fine dining művészeti részét nem mindenki érti”

Kivarrt punk, buddhista szerzetes vagy OCD-s képzőművész főztjét kóstolnád inkább?

Fantasztikus esküvői tortákat készít a bokszbajnokból lett sztárcukrász

Food styling workshopot tartott a Société Budapest a Gourmet fesztiválon

„Aki szereti a körömpörköltet, annak ízleni fog” – a Gourmet Fesztiválon jártunk

Körberajzanak minket a Michelin csillagok, na de kinek van a legtöbb a környéken?

Magyar lett a legjobb külföldi japán séf Európában

„Én itt születtem a déli parton, nekem ez a jobb, megtanultuk, hogy mi az a house meg a techno” – megvan a kontraszt a Balaton déli és északi partjának vendéglátása közt

Pohner Ádám is ma versenyez a Bocuse d’Or európai döntőjében

Napi nyolc órát gyakorol az európai döntőre a Bocuse d’Or magyar győztese

Mit keres egy osztriga 2000 méter magasan?

A pillanat, amikor Széll Tamás Európa királya lett – videó

Magyar séfet magasztalt Gordon Ramsay mestere

Vattacukorfa és dekonstruált leves: belestünk a világ egyik legexkluzívabb éttermébe

A perui gasztronómia csúcsa mutatkozik be Budapesten

Videó: gyerekeken tesztelték a csúcsgasztronómiát

23 millió forintba kerül a Valentin-napi luxusmenü

Hatalomváltás? Feljövőben a női séfek

Aranyozott virsli, kék eper: bevállalnád?

A nyalóka az új muffin

Ismét megkóstolhatod az ország legjobb ételeit

Bezár a világ legjobb étterme

Nő készítette az idei csúcsbort
