Gyors vacsora: marinált feta sajt

nlc | 2015. Március 13.
A pácolt feta sajt önmagában, pirítóssal fantasztikus vacsora, ráadásul ha úgy készítjük, ahogy a recept írja, akár hetekig is tárolhatjuk a hűtőben. Így több vacsorát üthetünk egy csapásra.

Marinált fetasajt

Hozzávalók:

Elkészítés:

Vágjuk a fetasajtot 2×2 cm kockákra, majd készítsük el a marinádot: keverjük össze a kétféle olajat, adjuk hozzá a felaprított fokhagymát, a rozmaringleveleket, morzsoljuk hozzá az erős paprikát, és adjuk hozzá a borsot. A sajtkockákat tegyük egy tálba, öntsük rá a fűszeres olajat. Tegyük egy napra a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.

Tipp: Ha az olaj elfedi a sajtot, hetekig tárolhatjuk a hűtőszekrényben.

Még több gyors vacsora: 

Exit mobile version