Fahéjas forró csokoládé, ami miatt szeretjük a hideget is

nlc | 2015. Október 17.
Ha van valami jó a hűvösebb napokban, akkor a forró csokoládé mindenképpen az. Kezdjétek a szezont ezzel a fahéjas forró csokival, és nem lesz gond a hideg napokon sem.

Fahéjas forró csoki

 

Hozzávalók:

• 1 teáskanál cukor nélküli kakaópor
• 2 teáskanál (barna) cukor
• 1 rúd fahéj
• 1 csipet szerecsendió
• 1 pohár tej
• fél teáskanál vaníliás cukor
• 3 csepp mandulaaroma
• 1-2 evőkanál forró víz

Elkészítés:

Tedd egy nagyobb pohárba a kakaóport, a cukrot, a vaníliás cukrot és a szerecsendiót, keverd össze, majd adagold hozzá a forró vizet. Keverd jól össze a masszát, öntsd fel forró tejjel, add hozzá a mandulaaromát, és kevergesd fahéjrúddal.

Még több forró csokoládé az NLCafén:

Exit mobile version