Így készíts izgalmas és trendi ebédet az irodába

nlc | 2015. December 10.
Trendek még ott is felütik a fejüket, ahol a legkevésbé számítanánk rá: abban is követhetjük a divatot, hogy hogyan csomagoljuk el a munkába vagy suliba vitt ebédünket!

A legújabban felkapott ebédcsomagolási őrület befőttesüvegbe zárni a munkahelyi ebédet. Rengeteg variációt találunk a színesen rétegezett fogásokra, amik jól mutatnak a régebben csak lekvárokat és kompótokat záró üvegcsékben.

Legtöbbször salátavariációkat pakolnak az üvegbe, de tésztákat és húsokat is lehet rétegezni.

A befőttesüvegbe zárt ebédek nem csak szuperül néznek ki, hanem praktikusak is: így elkerülhetjük, hogy az öntet eláztassa a salátát, vagy valamelyik íz átragadjon az összes hozzávalóra. Így egyből evés előtt rázzuk össze a mixet, és frissen tudjuk elfogyasztani!

Íme néhány példa, aztán mindenki saját ízlése szerint tömheti meg a befőttesüveget. Vigyázzunk, a kollégáink tuti kinézik majd a kezünkből!

Csirkesaláta babbal és fetasajttal

Brokkoli saláta kukoricával és quinoával

Caprese saláta tésztával

Spenótos paradicsomos tészta mozzarellával

Taco saláta

Forrás: Popsugar

Exit mobile version