Egyébként ez a zabkeksz nem mondható édesnek ezzel a mennyiségű mézzel, ezért ha édességre vágysz, tegyél több mézet bele vagy nézd meg egy korábbi zabkekszem receptjét a bejegyzés végén. Lássuk most ennek a roppanós, tömör zabkeksznek az elkészítési módját!
Mézes zabkeksz recept
- 5 dkg Schär Mix Pâtisserie-Mix C liszt
- 5 dkg gluténmentes zabpehely
- 5 dkg gluténmentes zabpehelyliszt
- 5 gramm sütőpor
- 1 tojás
- 6 dkg vaníliás laktózmentes Vénusz sütőmargarin
- 3 ek. (bio) akácméz (ha édesen szereted, tegyél többet!)
- 1 (bio) citrom reszelt héja
- csipet só
- fél kocka Lindt 70%-os étcsokoládé, apró darabokra törve vagy reszelve
A folytatásért kattints a Pinkdust caféblogra!