Jamie Oliver tökéletes forró csokija továbbra is nagy kedvencünk, de olyan sok hideg nap vár még ránk, hogy ideje kicsit újítani az ízeken. A fahéjas forró csoki például tökéletesnek bizonyult, és persze a nutellás forró csokit is imádta mindenki, de lássuk, milyen lehetőségek vannak még!
- 1 csésze tej + fél csésze apróra vágott étcsokoládé + 1 teáskanál borsmenta kivonat
- 1 csésze tej + fél evőkanál cukor + fél evőkanál reszelt narancshéj + 55 g étcsokoládé
- 1 csésze vaníliás mandulatej + 1-1,5 evőkanál cukrozatlan kakaópor + 2 teáskanál kókuszcukor
- 1 csésze tej + 150 g étcsokoládé + 1/4 teáskanál őrölt fahéj + csipetnyi cayenne bors
- 1 csésze sovány tej + fél csésze tejszín + 120 g tejcsokoládé + 1/4 csésze krémes mogyoróvaj
- 1 teáskanál juharszirup + fél teáskanál pumpkin pie vagy mézeskalács fűszerkeverék + 1 csésze zsíros tej + 1 teáskanál cukrozatlan kakaópor
- 1 csésze zsíros tej + 2 evőkanál Nutella + 1 evőkanál kakaópor + csipetnyi só
- fél csésze tej + 150 g tejcsokoládé felaprítva + fél csésze tejszín + 3 evőkanál karamellszósz
- 1 csésze zsíros tej + 1/4 teáskanál szárított levendula + fél csésze fehér csokoládé apróra vágva
- 1 csésze tej + fél csésze étcsokoládé felaprítva + 60 ml Bailey’s krémlikőr
Forrás: She knows
Még több forró csokoládé az NLCafén:
- Variációk forró csokoládéra
- Mentás forró csokoládé – zimankó ellen
- Így készíts tökéletes forró csokoládét