Főzd meg a tojásokat, majd a videón látható módon farkasfogakat vágva távolítsd el a tetejüket. A
sárgákat tedd egy tálba és törd össze. Sózd meg, majd tegyél hozzá majonézt és mustárt ízlés szerint. Annyit, hogy összeálljon a tojáskrém.
Ha ezzel megvagy, szedd zacskóba a krémet, és vágd ki a zacskó egyik sarkát. Majd a nagyobb fehérjékbe nyomj a sárga tojásos krémből, és végül tedd rá a fehérjék felső részét. Ha igazán izgalmas ételre vágysz, borsból és répából varázsolj arcot a tojásoknak.
Pofonegyszerű, finom és dekoratív is. Na, megcsinálod húsvétkor?
További húsvéti tojásreceptek az NLCafén
- Különleges húsvéti recept: tojáshéjban sült sütemény
- Mi legyen a maradék tojással húsvét után?
- 3 izgalmas tojásos recept húsvétra
- Hasznos ötletek a húsvéti tojás kifújásához
- Így készül a tökéletes kaszinótojás – húsvétra is ideális