5 perces laktózmentes házi málnafagyi

nlc | 2016. Június 18.
Villámgyorsan valami finomat? Készítsd el valóban csak 5 perc ráfordítással ezt a házi málnafagyit. Kalóriatartalma sem vészes, és még laktózérzékenyek is fogyaszthatják. Kell ennél több?

A pillantok alatt házilag összedobható fagylaltot legalább egyszer ki kell próbálnod. Másodszorra, sőt azután is újra és újra el akarod majd készíteni. A házi málnafagyit imádni fogják a gyerekek, de baráti összejöveteleket is megkoronázhat ez a jéghideg, ebéd utáni desszert. Hogy mindenki dicsérni fogja és azonnal kéri tőled a receptet, az biztosra vehető.

Hozzávalók a házi málnafagyihoz

Így készítheted el az 5 perces házi málnafagyit

A fagyasztott málnát öntsd mixergépbe, add hozzá a kókusztejet és a sztíviát vagy nyírfacukrot. Közepes fordulaton 4-5 perc alatt keverd krémesre. Kóstold meg, ha szükséges, adhatsz még hozzá sztíviát vagy nyírfacukrot.

Akár azonnal is fogyaszthatod, de még jobb, ha legalább 2 órára a mélyhűtőbe teszed a cukor- és tejmentes szuper fagyit. Fagylaltospoharakban kínáld.

NLCafé-tipp: Kókuszcukorral is ízesítheted a házi málnafagyit, így még inkább előjön a gyümölcs természetes zamata.

További házi fagyireceptek az NLCafén

Fotó: Pinterest

Exit mobile version