Isteni cheddaros csirke, ami túlmutat az unalmas rántott húson

nlc | 2016. Június 28.
Lepd meg a családot a szokásos vasárnapi rántott hús helyett ezzel a szuper cheddaros csirkével! Garantáljuk, hogy nem fognak reklamálni.

 A jól bejáratott rántott húsnak most méltó ellenfele akadt a vasárnapi ebédi asztalon! Ez a cheddar sajtos csirke ugyanis annyira pikáns és finom, hogy tuti elkápráztatja majd az egész családot. Az elkészítése pedig semmivel nem igényel több tudományt, mint a hagyományos rántott húsé, mindössze egy kis csavarral bolondítottuk meg. Mutatjuk. 

Hozzávalók 4 személyre:

Elkészítés:

  1. A meghámozott hagymához tűzd hozzá a babérlevelet a szegfűszeggel.
  2. A tejet tedd fel főni, dobd bele a hagymát és a borsszemeket. 20 perc után vedd le a tűzről.
  3. Egy serpenyőben olvaszd fel a vajat. Tedd hozzá a lisztet, némi tejet, sózd, borsozd. Add hozzá a szerecsendiót.
  4. A csirkemelleket készítsd el úgy, mintha rántott húst csinálnál.
  5. Ezután helyezd őket tepsire, kend meg az öntettel és szórd meg bőségesen cheddar sajttal.
  6. Grill fokozaton süsd 5 percig. Tálald krumplival, zöldségekkel, tartármártással

Forrás: Proper Tasty

Exit mobile version