Ha valami krémes és valami ropogós találkozik, az általában nem szokott rosszul elsülni. Nincs ez másként a rántott avokádóval sem, amit ráadásul még egy kis olvadt sajt is feldob. Akik eddig nem szerették az avokádót, azok ennek a receptnek hála, tuti egy életre rákattannak majd!
Hozzávalók:
- 3 avokádó, kimagozva, hámozva
- 3 szelet lapkasajt
- baconszalonna-szeletek
- liszt
- zsemlemorzsa
- reszelt sajt
- tojás
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
- Vedd ki az avokádókból a magot, és szabadítsd meg őket a héjuktól.
- A lapkasajtot tekerd fel és nyomkodd bele az avokádóba, a mag helyére. Ezután a félbevágott avokádókat újra illeszd össze.
- Az avokádókat forgasd meg lisztben, majd tekerj köréjük baconszalonnát. Ezután ismét forgasd át lisztben, tojásban, végül pedig a reszelt sajttal összekevert zsemlemorzsában.
- Süsd ki forró olajban és már eheted is!
Forrás: 5-minute crafts