Avokádó még nem volt ilyen finom és ropogós: rántott, sajtos avokádótekercs

nlc | 2016. Október 06.
Krémes avokádó, olvadt sajt és ropogós bunda – ezek mind találkoznak a most következő receptötletben!

Ha valami krémes és valami ropogós találkozik, az általában nem szokott rosszul elsülni. Nincs ez másként a rántott avokádóval sem, amit ráadásul még egy kis olvadt sajt is feldob. Akik eddig nem szerették az avokádót, azok ennek a receptnek hála, tuti egy életre rákattannak majd!

  Hozzávalók:

Elkészítés:

  1.  Vedd ki az avokádókból a magot, és szabadítsd meg őket a héjuktól. 
  2. A lapkasajtot tekerd fel és nyomkodd bele az avokádóba, a mag helyére. Ezután a  félbevágott avokádókat újra illeszd össze.
  3. Az avokádókat forgasd meg lisztben, majd tekerj köréjük baconszalonnát. Ezután ismét forgasd át lisztben, tojásban, végül pedig a reszelt sajttal összekevert zsemlemorzsában. 
  4. Süsd ki forró olajban és már eheted is!

Forrás: 5-minute crafts

Exit mobile version