Ez itt az új kedvenc olasz tésztád!

nlc | 2016. Október 31.
Mutatunk egy csodálatos olaszos tésztareceptet, ami tutira bekerül a kedvenceid közé: rigatoni, olasz kolbász, krémes szósz... mondjuk még?

Kedvenc olasz tésztát választani nem könnyű feladat, hiszen mindegyik elég csodálatos: imádjuk a tejszínes változatokat, a paradicsomban tocsogó csodákat, és bármit, aminek parmezánt szórnak a tetejére. Az alábbi mégis egy kiemelkedő kreáció: krémes, gazdag ízű mártás és a titok: némi karakteres olasz kolbász, lehetetlen nem rajongani érte!

 

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

1. Egy serpenyőben hevítsünk olívaolajat és süssük meg rajta a hagymát. Ha jónak látjuk a hagymát, adjuk hozzá a kolbászt is, majd pár perc után jöhet a fokhagyma!

2. Tegyük hozzá a paradicsomdarabokat, a paradicsomszószt és a fűszereket is, és főzzük össze az egészet úgy 15 perc alatt!

3. Eközben főzzük meg a tésztát a csomagoláson látható utasítások szerint!

5. Végül adjuk a kolbászos szószhoz a tejszínt is, majd alacsony lángon keverjük bele a parmezánt is.

6. A leszűrt tésztával forgassuk össze, melegen tálaljuk!

Spicy Southern Kitchen

Exit mobile version