A tökéletes ünnepi előétel: sült kecskesajtos mártogatós

nlc | 2016. November 07.
Egy falat ebből az isteni sült kecskesajtos mártogatósból, és egyből az ínyencek mennyországában érzed majd magad!

Közelednek az ünnepek, sokak pedig már most elkezdik fejben összeállítani a karácsonyi menüt. Ha az előételre még nincs ötletünk, íme, egy mennyei fogás, amit kipróbálhatunk: a sült kecskesajtos mártogatósnak egy vendég sem fog tudni ellenállni!

 Sült kecskesajtos mártogatós

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. 200 fokra melegítsd elő a sütőt.
  2. Keverd össze a kecskesajtot a tejföllel, a citromhéjjal, a zsályával és a sóval.
  3. Az így kapott krémet tedd kerámia sütőformákba, úgy, hogy az edény 3/4-ig érjenek.
  4. Süsd őket 20 percig.
  5. Locsolj rájuk mézet, és szórd az áfonyát, a tökmagot és a mandulát a tetejükre. Kínáld friss, ropogósra pirult bagettel!

Forrás: Popsugar

Exit mobile version