Nutellarajongók, figyelem! Így készíthettek nutellás kapucsínót!

nlc | 2016. November 10.
Bemutatjuk a hideg, borongós őszi-téli délutánok megmentőjét, a nutellás kapucsínót!

Egy nagy bögre gőzölgő kapucsínó már önmagában lélekmelengető finomság, de sajnos van az a fajta szürke és nyirkos őszi vagy téli délután, amin már a kedvenc habos kávénk sem segít. Ekkor érkezik el az ideje, hogy bevessük a Nutellát! A Nutellával készült kapucsínó felér egy dekadens desszerttel, de ne is törődjünk a kalóriákkal: egy ilyen szívderítő finomságot bármikor megérdemlünk!

A Nutellás cappuccino hozzávalói:

2 adaghoz

Így készítsd el a Nutellás cappuccinót:

  1. Forrald fel a tejet egy kis lábosban.
  2. Öntsd át a tejet egy turmixba.
  3. Add hozzá a Nutellát és az espresso port.
  4. Közepes fokozatra kapcsolva keverd össze.
  5. Önts fel vele félig poharakat.
  6. A turmixban maradt kávét a legmagasabb fokozaton habosítsd fel, majd ezzel koronázd meg az italokat. Ha szeretnéd, megszórhatod kakaóporral vagy aprított mogyoróval is!

Forrás: Popsugar

Exit mobile version