Így süss isteni palacsintát liszt nélkül

nlc | 2016. December 27.
Ez az egészséges palacsinta egész napra ellát energiával, közben pedig mennyeien finom!

 A karácsonyi habzsi-dőzsiről is érdemes fokozatosan visszatérni a hétköznapi rutinhoz. Például, nyugodtan engedj még meg magadnak egy palacsintareggelit, de készítsd egészségesebben, liszt nélkül a palacsintát! Mutatunk egy szuper receptet:

Lisztmentes palacsinta mogyoróvajjal

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. Nyomkodd egy nagy tálban pürésre a banánokat. Add hozzájuk a tojásokat, a mogyoróvajat, a zabpelyhet, a csokichipset és a sót. Keverd össze alaposan.
  2. Hevíts fel egy vékonyan kiolajozott serpenyőt, majd öntsd bele nagyjából fél csészényit a palacsintatésztából. Mindkét oldalát süsd aranybarnára a palacsintáknak, majd fogyaszd őket banánszeletekkel, egy kis juharsziruppal vagy csokichipsszel!

Goodful

Exit mobile version