3 tipp a konyhába egy igazi olasz mammától

nlc | 2017. Január 20.
A nagymamák konyhai fortélyai aranyat érnek. Most egy olasz mamma osztja meg 3 legféltetebb titkát, ami mindannyiunk konyhájában jól jön majd.

Laura Vitale, gasztrovlogot vezet a youtube-on. A lány olasz felmenőkkel büszkélkedhet, és rengeteg időt töltött nagymamája konyhájában. Legutóbbi műsora végén elárulta, mit tanult, miközben az olasz mamma mellett kuktáskodott – a tippekből pedig mind okulhatunk!

1. Végy otthonra egy üveg olcsó és egy drága olívaolajat is

Az olcsóbb olívaolajat használd sütéshez, főzéshez, míg a drágábból készítsd a pestót, és azzal locsold a salátákat is!

2. Tarts készenlétben reszelt parmezánsajtot

A reszelt parmezán sajtot tarthatod a mélyhűtőben is, hogy mindig fel tudd használni, ha kell! Például, tudtad, hogy a krémlevesek még finomabbak lesznek, ha már főzés közben parmezánnal sűríted őket?

3. Szánd rá az időt

Az idő éppoly fontos alkotóeleme az ételeknek, mint a többi hozzávaló. Bánj vele bőkezűen: ne spórolj se az előkészítésen, se az elkészítésen!

Popsugar

Exit mobile version