Gyors vacsora: csípős csirkeszárny

nlc | 2017. Február 07.
Ha ma is csak egy gyors vacsorára van időtök, akkor készítsétek el ezt a csirkeszárnyat. Gyors, ropogós, kicsit csípős, és nagyon finom.

Csípős csirkeszárny

Gyors vacsora: csípős csirkeszárny

Hozzávalók:

 

A csirkeszárnyakat megmossuk, megtisztogatjuk, szárazra töröljük. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejet, a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát. A liszthez keverjük a pirospaprikát. A szárnyakat először a paprikás lisztbe, majd a tojásos-tejes keverékbe, végül ismét a lisztbe forgatjuk.
Egy nagyobb méretű serpenyőben felhevítjük az olajat, majd közepes lángon piros-ropogósra sütjük a szárnyakat. Sült burgonyával vagy friss salátával egyaránt kínálhatjuk ezt a gyors vacsorát.

 

Még több gyors vacsora receptje az NLCafén:

Exit mobile version