Gyors vacsora: karfiolos sajtos palacsinta

nlc | 2017. Február 19.
Ma már inkább csak pihenni szeretnénk, így estére is csak egy gyors vacsorát választottunk, hogy legyen is meleg, friss étel az asztalon, de mégse kelljen túl sok időt a konyhában tölteni.

 

Hozzávalók 4 személyre:

A karfiolt szedjük egészen kis rózsákra, sós vízben főzzük 5 percet, majd szűrjük le. Keverjük el a lisztet a cottage cheese-zel, a tojással, a tejjel, az aprított bazsalikommal és a lecsöpögtetett karfiollal. Sűrűn folyós palacsintatészta-állaga legyen! Sózzuk, borsozzuk. A palacsintasütőt melegítsük fel, kenjük ki olajjal, majd evőkanállal szedjünk kis adagokat, terítsük szét szabályos körré, és süssük meg a palacsinták mindkét oldalát.

 

Exit mobile version