Csavarj egy egészségeset a brownie-n, és készítsd el mogyoróvajjal!

nlc | 2017. Március 02.
Ebben az isteni, mogyoróvajas brownie-ban csupa egészséges hozzávalót találsz!

 Ha a te gyengéid között is ott van a csokis brownie és a mogyoróvaj, akkor a lábad is beleremeg, ha meglátod a most következő sütit! A jó hír, hogy csökkentett zsiradék- és cukortartalmának hála, nem kell bűntudatot érezned miatta. Mutatjuk is, hogy készítheted el ezt a mennyei desszertet egészségesen!

Mogyoróvajas brownie

Hozzávalók:

A mogyoróvajas részhez:

A brownie tésztához:

Elkészítés:

  1. 170 fokra melegítsd elő a sütőt.
  2. A mogyoróvajas rész hozzávalóit keverd alaposan össze egy tálban, majd tedd félre.
  3. A csokidarabokat a kókuszolajjal együtt olvaszd fel mikróban vagy gőz fölött. Hagyd picit hűlni.
  4. Add a csokihoz a tojásokat, a cukrot, a juharszirupot és a vaníliát, és keverd jól össze.
  5. Mehet bele a liszt, a sütőpor és a só is. Keverd az egész mixet simára, majd öntsd egy kivajazott sütőpapírral borított tepsibe. Oszlasd el egyenletesen.
  6. A brownie tészta tetejére 3 csíkban csurgasd rá a mogyoróvajas krémet, majd egy kés vagy villa segítségével formázz márványos mintát belőle!
  7. Az egész mehet 25-30 percre a sütőbe. Ha kész van, várj pár percet és csak aztán ess neki! Jó étvágyat!

Buzzfeed

Exit mobile version