Valakinek eszébe jutott, hogy a sajttortát a csokimousse-szal házasítsa, és szerintünk ennél nem is létezhet csodálatosabb kombináció! A legjobb, hogy az ilyen torták esetében nem kell vacakolni a tésztával, (hiszen azok rendszerint egyszerűen összetört kekszből készülnek) szóval egy hétköznapon is simán nekiláthatunk tortát sütni!
Már azt is öröm nézni, ahogy más elkészíti:
Hozzávalók:
A tésztához:
- 20 csokikrémes keksz (például Pilóta)
- 1/4 csésze barnacukor
- 7 ek. olvasztott vaj
A krémhez:
- 900 gramm szobahőmérsékletű krémsajt
- 110 gramm étcsokoládé
- 1 ek. kakaópor
- 1 és fél csésze cukor
- 4 tojás
- 1 és fél csésze zsíros tejszín
- 1/4 csésze porcukor
A mázhoz:
- 450 gramm apróra vágott étcsoki
- 2 csésze zsíros tejszín melegen