Ha csak egy kekszet sütnél húsvétkor, ez legyen az!

nlc | 2017. Április 01.
Egyszerű, tökéletes, egyszerűen tökéletes. Ha csak egy kekszet akartok sütni húsvétkor, akkor ez legyen az!
Ha csak egy kekszet sütnél húsvétkor, ez legyen az!

Mindig jó, ha a hagyományos sütemények és a húsvéti kalács mellett van néhány olyan apró édes falat, amit még akkor is elropogtatnak a vendégek, ha egyébként már telítődtek a húsvéti finomságokkal. Ez a keksz pont ilyen, még egy kiadós húsvéti ebéd vagy reggeli után is nagyon jólesik.

Nincs benne különleges fűszer, sem beszerezhetetlen alapanyag, csak 5 egyszerű hozzávaló, amiből szuper finom keksz lesz. Nem alaktartó, így a kiszúrókra nem lesz szükség, a masszát egyszerűen csak össze kell keverni, majd gombócozni-lapítani. A diót mandulával is helyettesíthetjük, és ki lehet próbálni egy pici őrölt fahéjjal vagy gyömbérrel ízesítve is.

Elkészítési idő: 25 perc

Hozzávalók:

Tovább a teljes recepthez >>>

Exit mobile version