Megvan 2017 első hülye kajatrendje: spagettifánk

nlc | 2017. Április 03.
Mikor azt hitted, a cronutnak már végérvényesen vége, megérkezett 2017 hibrid ételőrülete!

2016-ban hódítottak az ételhibridek, hiába tartotta a világ gasztronómiához konyító fele borzasztóan rossz ötletnek az egészet. A tavalyi év végén titokban kicsit mind bíztunk benne, hogy magunk mögött hagyhatjuk a különböző ételeket házasítgató trendet, de úgy tűnilk, 2017 első kajahibride máris beköszönt – itt van a spagettifánk.

A meglehetősen bizarrnak tűnő ételkreáció egy brooklyn-i kajaexpón debütál áprilisban, és állítólag egy olaszos hagyományt éltet, bár erről szívesen meghallgatnánk az olaszok véleményét is. A fánk formába öntött tészták egyébként a hagyományos ízeket (carbonara, paradicsomos-bazsalikomos) öltöztetik új köntösbe, és így teszik rögtön street food kompatibilissé a klasszikus tésztaételeket.

A spagettifánkokat egyébként szobahőmérsékleten vagy enyhén megmelegítve kell fogyasztani – ha tényleg fogyasztani akarnánk, persze.

 

Mashable

Exit mobile version