Csinálj bacont répából!

nlc | 2017. Április 03.
Keményvonalas vegánoknak és a kolbászevésről lemondó, megtért vegáknak is jó szívvel ajánljuk a répából készített bacon receptjét: ropogós, fűszeres, és egy gramm malac sincs benne!

Hogyan lehet a répából bacon? A titok az egyszerre füstös, karamelles, sós, sűrű pác, ami a bacon szalonnás ízét és állagát idézi. Annyira finom és olyan szupergyors, hogy nem csak vegáknak ajánljuk!

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

1. A sütőt melegítsük elő 200 fokra! 

2. Egy hámozó segítségével szeljünk széles, hártyavékony szeleteket a répából!

3. Egy közepes tálban keverjük össze a pác alapanyagait és jó alaposan forgassuk bele a répaszeleteket! Hagyjuk a zöldséget 30 percig állni, hogy mindenhol jól átjárja a szósz!

4. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral és helyezzük el rajta a répaszeleteket! 15-20 perc alatt süssük ropogósra a répákat!

 

PureWow

Exit mobile version