Tepsis tojáslepény lazaccal és kaporral

nlc | 2017. Április 27.
A tojás igenis lehet izgalmas, csak újra kell gondolni egy kicsit: ez a tepsis tojáslepény például annyira finom, hogy nem csak reggelire érdemes fogyasztani!

Elég egy jó recept, hogy újra megjöjjön a kedved a tojáshoz! Ez az isteni tepsis lepény a füstölt lazactól lesz igazán laktató és különleges, amihez szuperül passzol a friss ízű kapor is. Próbáljuk ki egy ráérősebb hétvégi reggelen, vagy készítsük el könnyű vacsorának!

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

1. A sütőt melegítsük elő 180 fokra! Egy tepsit alaposan vajazzunk ki!

2. Egy nagyobb tálban verjük fel a tojásokat, majd adjuk hozzá a zsíros tejet is! Ízesítsük sóval, borssal és a kapor felével!

3. Öntsük a tojást a tepsibe, és helyezzük el rajta egyenletesen a lazacdarabkákat. Morzsoljuk rá a krémsajtot is!

4. 15-17 perc alatt süssük készre a lepényt! Apróra vágott lila hagymával, kapribogyóval és friss kaporral megszórva tálaljuk!

 

PureWow

Exit mobile version