Az eredetileg nagyon paradicsomos, pikáns salsát rengetegféleképpen variálhatjuk. Olyan édes gyümölcsökből is készülhet, mint az eper, vagy akár a mangó. A most következő salsarecept az egész nyaradat feldobja: grillpartik izgalmas kiegészítőjeként vagy könnyű nyári ebédként is megállja a helyét.
Mangós–paprikás salsa
Hozzávalók:
- 2 puha, érett mangó, meghámozva, felkockázva
- 1 pirospaprika, felkockázva
- fél lilahagyma, felaprítva
- 3 paradicsom, felkockázva
- 3 ek. friss koriander
- 3 ek. limelé
- egy csipet cayenne bors
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
- Minden hozzávalót keverj össze egy tálban.
- Lefedve tedd be a hűtőbe egy órára, hogy összeérjenek az ízek.
- Tálald húsok mellé, vagy mártogasd chipsszel. Jó étvágyat!