Könnyű és finom vega receptet mutatunk most, amit akár már hétvégén elkészíthetsz.
Hozzávalók
2 csomag felkockázott tofu
1 közepes, hámozott, kimagozott, kockára vágott pézsmatök
6 kis, hámozott, kockára vágott paszternák
2 ek. olívaolaj
1 tk. fahéj
1 tk. tengeri só
1/2 csésze apróra vágott datolya
Melegítsd elő a sütőt 190 fokra. Helyezd a tofut, a tököt és a paszternákot egy üveg sütőedénybe. Önts rá két evőkanál olívaolajat, aztán jöhet a fahéj és a só is. Keverd össze őket jól, ügyelve arra, hogy a szósz mindenhol fedje az ételt. Süsd 40 percig, félidőben pedig keverj rajta párat. A 40 perc letelte után add hozzá az apróra vágott datolyákat, keverd jól össze az egészet és további 20 percig süssed még.