Halkabban ropog a nőbarát chips

nlc | 2018. Február 06.
Az állítólagos női nassolási szokásokhoz alkalmazkodik majd a nőbarát rágcsa. De biztosan akarjuk?

A PepsiCo női igényeket kiszolgáló rágcsálnivalók kifejlesztésén dolgozik – árulta el Indra Nooyi, a cég vezérigazgatója egy rádióinterjúban. Elmondta, hogy a nemek eltérő nassolási szokásait vizsgálva rájöttek többek között arra, hogy a nők például nem szeretik lenyalogatni az ujjaikat vagy a szájukba borítani a zacskó alján maradt darabkákat, de arra is, hogy jobban zavarja őket a hangos ropogtatás. Éppen ezért a „nőbarát chips” halkabban ropog majd, mint hagyományos társai, és kevésbé ragacsozza össze az ujjakat, a zacskója pedig akkora lesz, hogy beleférjen egy kézitáskába.

A nőknek kifejlesztett rágcsák ötlete máris sokaknál kiverte a biztosítékot, a közösségi oldalakat elözönlötték a kritikus megjegyzések a témában. Íme néhány: 

„Istenem, köszi PepsiCo! 26 évig nem tudtam élvezni egy rágcsálnivalót, mert annyira férfias és nagy volt, de most majd a kis, törékeny kezeimmel is ehetem. A feminizmus végre elért valamit!”

„Ici-pici rózsaszín csomagokra van szükségünk, ici-pici rózsaszín chipszekkel a női szájakba.”

„Ezek szerint a PepsiCo egyik vezetője azt mondta, hogy nők nem szeretnek Doritost és más ropogós, maszatos nassolnivalókat enni? Bocsánat, én még sosem találkoztam ilyen nővel, magamat is beleértve.”

BBC

Exit mobile version