nlc.hu
Gasztro

Chipsből főzött krumplipürét, itt a videórecept!

Videón, hogyan lehet chipsből krumplipürét főzni

Felejtsd el a krumplihámozást és a fárasztó pépesítést, ez a fogás szinte magától elkészül!
Chips és krumplipüré

Ha valahol, akkor a videómegosztókon sok hajmeresztő receptre lehet bukkanni, amelyek közül ez viheti a prímet! Kiötlője új értelmet ad a krumplipüré készítésének, amihez az egyik legfőbb hozzávaló a burgonyaszirom.

Köztudott, hogy a klasszikus krumplipüré elkészítéséhez először is meg kell főzni a krumplit, ennél a receptnél viszont elhagyható ez a lépés! Nem történik más a kreatív kukta videójában, mint hogy forrásban lévő vízbe önt egy zacskó chipset, ketchupot, reszelt sajtot, tejet, majd egy újabb zacskó burgonyaszirmot és voilá, kész is a remekmű!

Ötlete, ami ugyan rendkívül praktikus, nem aratott osztatlan sikert, sokak szerint kimondottan gyomorforgató, még akkor is, ha a kóstolás után arról próbálja meg meggyőzni a nézőket, hogy nagyszerű dolgot alkotott.

A hozzászólók között akadt olyan, aki szerint fel kellene jelenteni a nőt, míg egy másik úgy vélte, erre a videóra tényleg csak az lehet a mentség, hogy az embereknek újabban túl sok a szabadideje és nem tud semmi hasznosat kezdeni magával.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top