nlc.hu
Gasztro

Sokba került egy nőnek a chipsevés

Élete legnagyobb hibáját követte el a nő, aki megette a szív alakú chipset

Óriási lehetőséget szalasztott el ez az anyuka!
sziv alaku chips

Tavaly decemberben indított nyereményjátékot egy chipsgyártó Nagy-Britanniában: kicsivel kevesebb mint 45 millió forintnak megfelelő összeget ajánlott fel annak a vásárlójának, aki megtalálja a burgonyaszirmok között azt, amelyiknek tökéletes szív alakja van.

A bolti eladóként dolgozó Dawn Sagar rábukkant erre a chipsdarabra, ám még azelőtt felfalta, hogy tudomást szerzett volna a kihívásról. 

Az eset február 15-én történt: annyira megtetszett neki a szivecskére hasonlító chips, hogy telefonjával megörökítette, aztán jóízűen elropogtatta… 

Barátai próbálták a lehető leghamarabb megállítani a nőt, de minden próbálkozásuk hiábavalónak bizonyult: mire elérték Dawnt, már késő volt, a chipses zacskót ugyanis teljesen kiürítette.

„Biztos boldoggá tett volna a pénznyeremény, de ettől még nem dől össze a világ. Nem arról van szó, hogy a birtokomban volt és elveszítettem ezt az összeget, hanem arról, hogy nem lett az enyém” – mondta páratlanul pozitív hozzállással Dawn.

Hogy mások ne kövessék el a hibáját, arra buzdítja a chipsrajongókat, hogy jól nézzék meg a chipsdarabokat, amiket készülnek elfogyasztani, így ők talán nem fognak elesni ettől az összegtől. A versenykiírás szerint március 20-ig bárki megnyerheti még a mesés összeget!

Forrás: Via, Fotó: Getty Images 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top