Húsvéti nyuszik mályvacukorból – villámgyors desszert

nlc szerk | 2018. Április 02.
Gyorsan és könnyen elkészíthető cukros nyuszifigurák húsvétra.

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vonjuk be cukormázzal a nagy mályvacukrok tetejét, oldalát, és helyezzünk egymás mellé két darabot, illetve egymásra 3-4 sort belőlük (ez lesz a nyuszi teste és feje). Felezzük el a maradék nagy méretű cukrokat, és illesszünk a nyuszitestek tetejére mindegyikből kettőt (ezek lesznek a nyuszik fülei).
  2. A pink színű ételfestéket helyezzük festékadagolóba vagy egy sarkánál kilyukasztott műanyag zacskóba, és rajzoljuk meg vele a nyuszik fülének belsejét, az orrukat, illetve a masnit a nyakuk körül. A nyuszik szemeit a piros, az orrukat pedig a pink színű dekorációs cukrokkal rakjuk ki.
  3. A miniatűr mályvacukrokat vonjuk be a vaníliás cukorbevonattal, és illesszük a nyuszik törzséhez a négy lábat és a farkukat.

(Forrás: Tasteofhome)

Exit mobile version