Bruschetta, a legjobb gyors vacsora

nlc | 2018. Május 20.
Az olaszok tudják, mi a jó: a bruschetta ennek tökéletes példája. Az egyik legjobb gyors vacsora a világon!

 

Bruschetta (Fotó: NLCafe)

Hozzávalók: 

A tonhalas-uborkáshoz: 

A klasszikus paradicsomoshoz: 

A baboshoz: 

A szeletelt bagetteket serpenyőben, olívaolajon pirítsuk meg, dörzsöljük be fokhagymával. A tonhalashoz a tonhalat csepegtessük le, keverjük el az apróra kockázott uborkával, az aprított olívabogyóval, az olívaolajjal, a vágott petrezselyemmel és a citromlével. Sózzuk, borsozzuk. A paradicsomoshoz a paradicsomokat negyedeljük, keverjük el olívaolajjal, aprított bazsalikommal, enyhén sózzuk. A baboshoz a babot csepegtessük le, keverjük el a zúzott fokhagymával, sóval, frissen őrölt borssal, a vágott vagy morzsolt zsályával. Kenjük meg a pirított bagettet a különböző feltétekkel.

Exit mobile version