Próbáld ki: lasagne kicsit másképp!

Bors Hanna | 2018. November 18.
Ha szereted a lasagnét, de nem ragaszkodsz a húsos változathoz, ezt a receptet ki kell próbálnod!

Nemcsak finom, hanem egyszerűen is elkészíthető ez a hús nélküli lasagne.

Hús nélküli lasagne

Hozzávalók:

Elkészítés:

Főzzük meg félig a lasagnetésztát és hosszában vágjuk ketté a lapokat. A fokhagymát aprítsuk fel, majd keverjük össze a spenóttal, a túróval, a cheddar sajttal és a tojással, majd ízesítsük sóval, borssal. Keverjük jól össze a tölteléket, majd kenjük a lasagnetésztacsíkokra és tekerjük fel azokat. A paradicsomszósz felét kenjük egy kisebb üvegtál aljára, majd fektessük bele a tekercseket. A maradék paradicsomszósszal öntsük le tekercseket, majd a mozzarellát szórjuk rá. Süssük 20 percig 185 fokon, majd hintsük meg petrezselyemmel és olívaolajjal.

Exit mobile version