Spenótos-articsókás hagymakarika, ami megváltoztatja, amit eddig a nassolásról gondoltál

nlc | 2019. Augusztus 04.
Belül lágy, kívül ropogós ez az ínyenc harapnivaló, amit neked is ki kell próbálnod!

Akár a spenótért, akár a rántott hagymakarikáért rajongsz, ezt az ínyenc nassolnivalót muszáj kipróbálnod! Isteni snack lesz belőle egy mozizós estéhez, vagy akár a munkahelyedre is vihetsz belőle éhségűző gyanánt. A tökéletes ízélmény garantált!

Hozzávalók 10-12 karikához:

 Elkészítés:

  1. Egy serpenyőben pirítsd meg olajon a fokhagymát, majd párold meg rajta a spenótot.
  2. Egy tálban keverd robotgéppel simára a krémsajtot. Add hozzá a spenótot, a mozzarellát, az articsókát, a sót és a borsot, majd dolgozd össze.
  3. A hagymát szeleteld fel és készíts belőle lyukas karikákat. Ezeket helyezd egy tepsire, tölts beléjük a krémből, majd tedd hűtőbe 1 órára.
  4. Ha összeálltak a karikák, panírozd be őket, majd süsd ki olajban.

Forrás: Tasty

Exit mobile version