Gyors nyári zöldségleves: gazpacho

nlc | 2019. Augusztus 19.
A spanyol zöldségleves, a gazpacho az egyik legjobb nyári leves. Ha még nem próbáltad, most készítsd el, és garantáljuk, hogy hetente fog asztalra kerülni. Így van ez mindig, aki megkóstolja, a rabja lesz, és nem mond le róla, amíg friss zöldség van a piacon.

Ha te sem szeretsz órákat tölteni a tűzhely mellett a kánikulában, akkor a gyors levesek nyári királynőjét, a gazpachót neked találták ki. A gazpacho és a nyári gyors gyümölcskrémlevesek egyértelműen a nyár kedvencei!

Spanyol zöldségleves (gazpacho)

Hozzávalók:

Vágd nagyobb darabokra a zöldségeket (paradicsom, kígyóuborka, paprika) és a kenyeret, majd locsold meg a borecettel és egy deci olívaolajjal. Tedd a keveréket hűtőbe egy éjszakára. Másnap öntsd fel a paradicsomlével, a vízzel, és turmixold össze. Ízesítsd sóval, borssal, kevés lime-lével.

Exit mobile version