Isteni és egyszerű zöldséges csontalaplé

nlc | 2020. Június 01.
Ezt az alaplevet nem kell sokáig főzni, és az egyik feléből lehet enni egy jót, a másik meg mehet a fagyasztóba.

Egy finom alaplé mindig jól jön a konyhában, hiszen rendkívül sokoldalúan felhasználható egy csomó ételhez. A Rupáner-konyha most egy olyan zöldséges csontalaplé receptjét osztotta meg, amely nem sűrítmény, ezért nem kell órákon keresztül főzni.

Tulajdonképpen egy finom levest kell készíteni, aminek az egyik feléből lehet enni egy jót, a maradék meg mehet a fagyasztóba, hogy később bármikor bevethessük ételízesítő helyett egy krémleves, rizottó vagy mártás elkészítésénél.

Hozzávalók:

Az egyszerű zöldséges csontalaplé elkészítését elolvashatod a Rupáner-konyha blogon.

További alaplé receptek az nlc-n:

Exit mobile version