Gasztro

45 éve ugyanabból az alapléből készül ez a leves

Minden este leszűrik a maradékot és elteszik másnapra.

A Wattana Panich az egyik legnépszerűbb bangkoki étterem, levesekre és pörköltekre specializálódik. Napi több száz vendéget szolgálnak ki, akik közül nem biztos, hogy mindenki tudja, hogyan is készülnek az ételek.

Pontosabban a legnépszerűbb finomság, a tésztás marhaleves. Marha, marhabél, húsgolyó, belsőségek és fűszerek mellett olyan alapléből, amit negyvenöt éve nem cseréltek.

Az esti maradékot mindennap leszűrik és elteszik a másnapi alaplének, természetesen lehűtve, hogy ne romoljon meg. A szakács szerint ez a titkos összetevője a finomságnak.

A családi vállalkozás nemcsak az alaplevet őrzi, de az edényt sem tisztították 45 éve, amiben fő a leves, megtartva a hosszú évek maradékát a szélén.

(via)

(Kiemelt kép: Twitter)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése