A Sweet and Crazy Caféblog szerzője megkívánt egy könnyed kis édességet, ezért úgy döntött, hogy tápiókából fog pudingot készíteni. Majd a folyamat közben bekapcsolt a kreativitás, és végül málnás, pisztáciás verzióban készült el a habkönnyű édesség.
A szakács meg is osztotta velünk a hozzávalókat, amelyek a következők 1-4 adagnyi tápiókapudinghoz:
- 60 g tápióka
- 4 dl tej
- vaníliakivonat
- 1 púpos ek édes pisztáciakrém
- kb. 3 kk porcukor
- málna, barack, meggy vagy más gyümölcs a tetejére
Ha pedig megjött a kedvetek, akkor az elkészítés folyamatához kattintsatok a Sweet and Crazy Caféblogra! Jó étvágyat kívánunk!
Kiemelt képünk illusztráció.
Még több nagyszerű pudingrecept az nlc.-n:
- Ettől lesz még finomabb az avokádós csokipuding
- Ha eddig nem szeretted a chiapudingot, most megszereted
- Bizarr mélytengeri puding tarol a közösségi oldalakon