Nem kell majd védettségi igazolvány a lagzikon

Nagyezsda | 2021. Május 01.
Sok pár már tavaly óta halasztja az esküvőt.

Megrohamozták az esküvőszervezőket a párok, júniusra már szinte minden hely betelt – számolt be a Tények. A tervek szerint ugyanis ötmillió beoltottnál újra lehet majd tartani magán-, és családi rendezvényeket tartani, így lakodalmat is, és nem csak tíz fő lehet az esküvőkön. Sőt védettségi igazolványt sem kérnek majd a résztvevőktől.

A szervezők most azt mondták, sok pár már tavaly óta halasztja az esküvőt. Az esküvőszervezők, szolgáltatók és fotósok szerint hamarosan szabad időpontot sem lehet találni. Egy, a Tényeknek nyilatkozó hivatásos vőfély szerint pár napon belül mindenkinek be fog telni a naptára, ugyanis a pároknak nem lesz sok idejük arra, hogy válogassanak a szolgáltatók között.

A legtöbb pár azt remélte, hogy 4 millió beoltottnál a lakodalmat is engedélyezni fogják, erre viszont még várni kell. „Most a násznépet nem akarjuk kettéhasítani, hogy jobbra álljanak az oltási igazolvánnyal rendelkező gratulálók, és balra a többiek. Ott egy keveredés van. Azok a nehezen kezelhető helyszínek, ahol összekeverednek a már védett emberek a nem védettekkel” – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádiónak adott interjúban.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

A legfrissebb koronavírusos-hírek az nlc-n:

Exit mobile version