Így készíti Musimbe Dennis és Lakatos Laci a Jóbarátok híres sajttortáját

V.B.T. | 2022. December 11.
Az ünnepek közeledtével még kitüntetőbb figyelmet kapnak mindenki konyhájában a finomabbnál finomabb ételek – nincs ez másként a Comedy Centralnál sem.

A csatorna humoristáiból megalakult Vicc Kitchen alkalmi séfjei az összes gasztrotudásukat latba vetve próbálják meg reprodukálni kultikus sorozatok legjobb kajáit. Ezen a héten a Lakatos LaciMusimbe Dennis páros készíti el a Jóbarátok híres sajttortáját. Eddig a humorban csillogtatták meg tehetségüket, azonban a Comedy Central stand-upos nagyágyúi most új vizekre eveznek, és a konyhában is szerencsét próbálnak.

Fotó: Comedy Central

A Jóbarátok rajongóinak biztosan ismerősen cseng Mama Pici Cukrászdája. A széria 7. évadjának 11. részében Chandler és Rachel ellopja szomszédjuk sajttortáját, ami annyira elképesztően finom, hogy még a padlóról is képesek felcsipegetni az utolsó morzsákat. Szerencsére nem kell egy chicagói cukrászdáig utazni a sorozat egyik ikonikus édességéért, ugyanis Musimbe Dennis és Lakatos László kötényt öltenek magukra, hogy elkészítsék a süteményt, ami még a nem édesszájú Rachelt is levette a lábáról – a desszertet pedig természetesen jó nagy adag humorral tálalják.

Bár a menü nem tradicionális karácsonyi összeállítás, ám ha már egyhangú a töltött káposzta-halászlé-bejgli szentháromsága, a receptek remek inspirációként is szolgálhatnak az ünnepek során az asztalra kerülő ételpaletta megszínesítésére.

A Comedy Konyha oldalán, ahol az összes elkészült ünnepi recept és videó megtalálható, még profi sztárséfek által elkészített, szintén híres sorozatok ételei is helyet kaptak.

Exit mobile version