Schobert Norbert túrógombócot készített, de a netezők egy részét nem a Facebook-videóban bemutatott finomság, hanem a fitneszguru konyhai bakija foglalkoztatta – vette észre a bejegyzést az RTL.hu.
Norbi bizonyára nagyon szereti a vaníliát, mert a túrógombóchoz nemcsak vanília ízesítésű krémport használt, hanem két adag bourbon vaníliaaroma után még egy rúd valódi vaníliát is tett a hozzávalók közé. Utóbbi műveletbe azonban némi hiba csúszott, ugyanis
Norbi héjastól, apró darabokra szeletelte a vaníliát, majd az egészet belekavarta a túrógombóc masszájába.
Ilyet eddig még nem láttunk, általában a vaníliarudat hosszában felvágják, majd a kikapart magokat használják az ételekben. A héját is bele lehet tenni például egy főzött krémbe, hogy az is adjon némi plusz ízt, de szigorúan egyben, darabolás nélkül, és ha elkészült a krém, utána semmiképp sem szabad benne hagyni a vanília héját.
A bakit látva a kommentelők nem kímélték a fitneszgurut:
- „A vanília rudat nem darabokba kell beletenni, még ezt se tudod. Félbe kell vágni és kikaparni a belsejét. Gyalázat amit főzés címén művelsz.”
- „Valaki szóljon már neki hogy a vanília rudat félbe vágjuk és kikaparjuk. A belsejét használjuk! Nem felkockázzuk, mint a szalonnát. Jézus isten!”
Ha kedvet kaptál, akkor íme a tökéletes túrógombóc receptje, amelyben – megsúgjuk –, a félreértések elkerülése miatt az szerepel a hozzávalók között: 1 vaníliarúd belseje.
(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: Facebook/Norbi és az Update oldala)