Nincs önbizalmad? – ezeket a spirituális terápiákat neked találták ki!

nlc | 2016. November 03.
Ha szeretnél nagyobb önbizalomra szert tenni, sokféle terápia és módszer közül választhatsz. Mi most a kedvenceinket gyűjtöttük össze az ezoterikus-spirituális módszerek közül.

Bach-virágterápia
A Bach-virágterápia a virágok rezgését hívja segítségül ahhoz, hogy gyógyítsa a lelket. A terapeuta egy hosszabb kezelés után eszenciakeveréket készít a számodra. Ezt az eszenciakeveréket kell általában reggel és este folyadékkal bevenned, néhány cseppenként.
Kinek ajánljuk?
A módszert a homeopátia testvérének is hívják, ezért mindenkinek szívesen ajánljuk, aki hisz a homeopátiás szerekben, és aki úgy érzi, hogy egy egyszerű beszélgetős terápia nem lesz kielégítő a számára.

Aromaterápia
Az aromaterápia illóolajokkal dolgozik, amelyek egyszerre hatnak a test biokémiájára és a lélekre. Egy-egy beszélgetés végén illatos olajokat kapsz, amelyeket többféleképpen felhasználhatsz. Bizonyos helyzetekben egy szaglóüvegcséből kell beszippantani az illatot, máskor a csuklódba dörzsölheted, esetleg átmasszírozod vele a testedet, vagy párologtatóval illatosíthatod a szobát
Kinek ajánljuk?
Az aromaterápia nagyon nőies módszer, akkor érdemes ezt választanod, ha érdekel az illatok világa, és szívesen ápolod a testedet természetes olajakkal.

Aura-Soma
A színek és az illatok különös éteri keveréke az Aura-Soma terápia. Az első alkalommal számtalan színes üvegcse közül választod ki a számodra legvonzóbbakat. A választott színek alapján a terapeuta képet kap a problémáidról, és egy beszélgetésben segít feldolgoznod azokat. A színes üvegcsék nemcsak a lelki problémáidról árulkodnak, de ők segítik a gyógyulásodat is: az aromaterápiához hasonlóan többféle módon használhatod majd őket.
Kinek ajánljuk?
A színek szerelmeseinek, azoknak, akik szívesen veszik igénybe szelíd gyógymódok segítségét, és akik szívesen teszik az életüket is színessé és meséssé.

Theta Healing
A theta terápia kicsit a meditációs módszerekre emlékeztet. A terapeuta meditációs módszerekkel segít elcsendesíteni az elmédet, és összekapcsolódni a tudattalanoddal. Theta állapotban a tudatalattidban lévő korlátozó hiedelmeket és érzéseket írja újra, cseréli pozitív meggyőződésekre a terápia.
Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik úgy érzik, hogy önmaguk jelentik a legnagyobb akadályt a boldogságuk elérésében. Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy gondolatnagytakarításra, ez a módszer jó megoldás lehet a számodra.

Angyalterápia
Angyalterápia közben is egy meditációhoz hasonló állapotot tapasztalhatsz meg, ám ezúttal nem te dolgozol vagy a terapeuta, hanem az angyalok végzik el a szükséges gyógyítást. Egy-egy kezelés alatt az angyalok energiaszinten meggyógyítanak minden akadályt, amelyek meggátoltak abban, hogy továbblépj a boldogság felé.
Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik spirituális megtapasztalásokra, angyali élményekre vágynak. Az angyalterápia jó választás, ha hiszel az angyalokban, és akkor is, ha rövid idő alatt szeretnél elindítani hosszan tartó változásokat.

Milyen a jó szakember?
Nemcsak az a kérdés, hogy milyen terápiát választasz, de az is, hogy milyen szakemberhez menj el.
A jó szakember…
…már a jelenlétével is megnyugtat. Ha beszéd nélkül is jól érzed magad a közelében, tudhatod, hogy jó helyen jársz.
…a neked szánt idejében csak rád figyel (kikapcsolja a telefont, nem nyitnak rá a kollégái).
…szeretetteli segítséget ad. Ha azt érzed, hogy elfogadással, együttérzéssel és szeretettel fordul feléd a szakember, akkor jó helyen jársz.
…megoldást kínál, nem ítéletet.
…jobban érzed magad a terápia után. Ha jókedvűen, energikusan megoldásokkal a kezedben hagyod el a rendelőt, jó helyen jártál.

Olvass még a témában az NLCafén:

Exit mobile version