Horoszkóp

Asztrológiai kisokos: Csillagjegye alapján megmondjuk, hogyan nyűgözd le a partneredet

Az, hogy hogyan készülj a randira, attól függ, hogy kivel randizol. Ha tudod a partnered csillagjegyét, azt is tudni fogod, hogy mire számíthatsz az első randin, és hogyan nyűgözheted le őt annyira, hogy biztosan akarja a következő találkozást. Játékos asztrológiai kisokosunkban megmutatjuk neked az egyes jegyek "gyenge pontjait", azokat a tulajdonságaikat, amelyek segítenek elcsavarni a fejüket. Ne felejtsd el, hogy a kiválasztottadra egyaránt igaz lehet a napjegyéhez és az aszcendenséhez tartozó leírás is!

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

A Kost a leginkább egyetlenegy téma érdekli: ő maga. Onnan tudhatod, hogy odáig van érted, hogy a legkedvesebb témájáról beszél neked, és megpróbál lenyűgözni téged azzal, hogy kicsit kiszínezi az érdemeit, és túldimenzionálja saját fontosságát.
Hogyan csábítsd el? Ha te magad is az ő kedvenc témájával foglalkozol, azaz vele, nyert ügyed van. A Kostól kérdezni kell az első randin: kérdezd magáról, a hőstetteiről, a gondolatairól, a véleményéről. Majd mindent, amit mond, fogadj ámulattal és enyhe csodálkozással – ez segít abban, hogy megértse, mennyire vonzódsz hozzá.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

A Bika igazi hedonista, aki imádja élvezni az életet. Abból, ahogy kiválasztja az első randi helyszínét, és abból, hogy mennyit költ rá, máris tudhatod, mennyire komolyan számol veled. Ha a kedvenc vendéglőjébe visz, és bőségesen megvendégel, tudhatod, hogy odáig van érted.
Hogyan csábítsd el? A Bika szívéhez a gyomrán át vezet az út. Ha nem is az első randin, de minél hamarabb érdemes bemutatnod, hogy micsoda házi istennő vagy, és elkészíteni számára a kedvenc ételeit. Ha nem tudsz főzni, akkor legalább beszélj úgy az ételekről és az italokról, hogy attól fusson össze a szájában a nyál.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Az Ikrek a kulturális élményekben, a szellemi kihívásokban találja meg a tökéletes első randit. Arra fog törekedni, hogy már az első találkozásotokkor (vagy jóval előtte levelezés közben) lenyűgözhessen téged a tájékozottságával és a szárnyaló intellektusával.
Hogyan csábítsd el? Ha tudsz javasolni egy érdekes kiállítást, vagy egy szokatlan színházi előadást, máris nyert ügyed van az Ikreknél. Érdemes arra is felkészülnöd, hogy a szellemi magaslatok mellett van egy-két nagyon is földi dolog, ami az Ikreket érdekli. Ha képes vagy arra, hogy kövesd a csavaros gondolatmeneteit, és az éles váltásokat a szárnyaló gondolatok és a nagyon is földi vágyak között, te vagy számára az ideális partner.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

A Rák képes az első találkozásotokat a családjának szentelni. Ha a beszélgetés szinte kizárólag kettőtök családja körül forog (a szőrös családtagokat, kutyákat, macskákat is beleértve), akkor tudhatod, hogy vérbeli Rákkal van dolgod.
Hogyan csábítsd el? A legideálisabb első randi egy közös kutyasétáltatás lenne. Biztosítsd arról, hogy az ő családja cseppet sem őrültebb vagy furább, mint a tiéd. (Vigyázat, a te családod sem tűnhet furábbnak az övénél, mert ez elijesztheti.) A Rák számára az első randi valójában egy casting, amelyben a családi szappanoperájába keres új szereplőt. Ha azt érzi, hogy tudsz kapcsolódni a körülötte lévő emberekhez és állatokhoz, nyert ügyed van.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Az Oroszlán szereti, ha csodálják, szereti, ha ő lehet a központi figura a kapcsolatban. Azt pedig, hogy beléd szeretett, azzal fejezi ki, hogy királynőként kényeztet téged, és maga mellé emel a reflektorfénybe, a társaság középpontjába. Ha fontosabb vagy neki önmagánál is, tudhatod, hogy mélyen beléd szeretett.
Hogyan csábítsd el? Legyél érdekes, legyél egyéniség, legyél olyan, mint senki más. Mivel azt természetesnek veszi, hogy mindenki rá figyel (és többnyire mindenki úgy ugrál, ahogy ő fütyül), ezért azzal nála nem sokra jutsz, ha te is beállsz a sorba, és egy leszel a csodálói közül. Inkább azt mutasd meg, hogy méltó királynője leszel, akivel közösen uralhatja a világát.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Ha az első randi leginkább egy körmönfont állásinterjúra emlékeztet, tudhatod, hogy egy vérbeli Szűzzel randizol. Kérdések özönére számíthatsz, fontos és számodra lényegtelen ügyekben egyaránt. Ne felejtsd el, a jó válasz az őszinte válasz, még akkor is, ha ez a vallatás egy idő után felületes válaszokra csábít.
Hogyan csábítsd el? A Szűznek pontos elképzelése van arról, hogy mit szeretne egy kapcsolatban adni, mit szeretne kapni, és az is szilárd elvárása, hogy ettől a kapcsolat legyen boldog. A kapcsolatot gyakran matematikai képletként szeretné megfejteni, és eleinte árgus szemekkel figyeli, hogy összeilletek-e. Ha egyszerre érinted meg a logikus elméjét és a szívét, nyert ügyed lesz.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Az első randid egy hollywoodi mesében zajlik, ha a Mérlegre bízod a szervezést. Virág, ajándékok, bókok, romantikus programok, andalgás kézen fogva, percről percre intimebbé váló randi, a végén egy hatalmas vallomással – erre számíthatsz a Mérlegtől.
Hogyan csábítsd el? A Mérleg férfi egy Disney-hercegnőt keres a személyes romantikus meséjéhez. Tehát hozd elő magadból azt a hercegnőt, akinek óvodában készültél. Válaszd ki a legromantikusabb csipkés ruhádat, lehetőleg pörgős szoknyával, vörös rúzzsal, és máris az ujjaid köré csavarhatod őt. A beszélgetésben mutasd meg a szívedet, a romantikus oldaladat, az álmaidat.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

A Skorpiókat sokan félreértik, a szerelmi horoszkópok gyakran a vad oldalukat domborítják ki, pedig az élet igazán szórakoztató és vicces velük. Az első randi egy Skorpióval életed legszenvedélyesebb élménye lesz, ha ismered a kulcsot a szívéhez.
Hogyan csábítsd el? A Skorpiónak fontos, hogy ne átlagos emberekkel vegye körül magát. Ő az, aki az egyéniségedre lesz kíváncsi az első randin. Igen, arra az egyéniségedre, ami az exednek talán sok volt. Ne beszélj a szakításotokról, a kapcsolati kudarcokról, és nyugodtan tekints tabunak minden olyan témát, amiről nem szívesen beszélsz, amihez nem értesz, vagy amihez nincs kedved. Ne felejtsd el: minél titokzatosabb vagy, annál biztosabb a második randi.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Ha a világ működéséről szeretnél beszélgetni, ha magyarázatot szeretnél kapni a közéleti, politikai, gazdasági kérdésekre, akkor igazán szórakoztatónak fogod találni az első randidat a Nyilassal. Ő az, aki bölcsnek és tájékozottnak akar tűnni annak érdekében, hogy lenyűgözzön téged.
Hogyan csábítsd el? Készülj fel úgy, hogy a bármilyen témához hozzá tudj szólni. Az, hogy a rádiócsillagászatról, a választási rendszerről vagy a brokkoli termesztésének legjobb módjáról beszélgettek-e, teljességgel megjósolhatatlan. Legyél sziporkázóan szellemes, ha pedig nem tudsz valamit, kérdezz, hallgass figyelmesen, majd dobj be egy másik témát. Ha érdekes beszélgetőpartner és jó hallgatóság vagy, nyert ügyed van.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

A Bakkal első randevúzni kicsit olyan, mint a főnököddel egy értekezlet a cég új termékéről – igen, jól sejted, az új termék a párkapcsolatotok. Nyugodtan készülj fel egy projektmegbeszélésre érvekkel, összefüggésekkel, hatékonysági mutatókkal.
Hogyan csábítsd el? Igen, jól sejted: az eszed lesz az, amivel lenyűgözheted őt. Na jó, a külsőd is számít, meg a múltbeli eredményeid, hiszen ő a tökéletes projektmenedzsert keresi benned. Tehát ideje elővenned azokat a történeteket, amelyekből kidomborodik, hogy milyen gondoskodó társ vagy, aki minden helyzetet megold, és nyitott arra, hogy elköteleződjön egy komoly kapcsolat mellett. (De nem azt hajszolja mindenáron.)

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szabadság és izgalom – ezek a Vízöntő jelszavai, ha egy kapcsolatról van szó. Ő az, aki már az első randit szereti valamilyen extremitással feldobni. Ne lepődj meg, ha a helyszín vagy a témák lesznek szokatlanok, hiszen a Vízöntő sem egy átlagos személyiség.
Hogyan csábítsd el? Találd meg a finom egyensúlyt: legyél érdekes, és ne legyél átlagos, de ne legyél sokkal erősebb személyiség sem, mint ő. Nem az a cél, hogy legyőzd őt a furasági versenyben, hanem az, hogy méltó párja legyél az extrém párkapcsolatok képzeletbeli olimpiáján. Hagyd, hogy ő fedezze fel a benned élő vad és extrém személyiségjegyeket, nem kell azonnal megmutatnod ezeket.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

A Halak mellett igazán könnyű lesz megváltani a világot. Ő az, aki mély értelmű, metaforikus, szimbólumokkal és megérzésekkel tűzdelt beszélgetést fog folytatni veled az első randin, és aki rögtön megmutatja neked az érzéseit akkor is, ha nem erre számítanál tőle.
Hogyan csábítsd el? Rá tényleg igaz, hogy a marcona külseje érző szívet takar, méghozzá sokkal nagyobb szívet, mint ami ránézésre beleférne. A Halak szívébe az első randin tárt ajtókat találsz, de belül olyan törékeny minden, hogy csak óvatosan lépj be. A legjobb az, ha megvárod, hogy ő vezessen, és nem akarsz beljebb lépni, mint ameddig ő megengedi ezt. A Halak szíve törékeny, és ha megsérted, azonnal védőfalakkal veszi körül magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top