Horoszkóp

A 10 legjobb szerelemmantra, amelyek segítenek megtalálnod a párodat

Hoztunk neked tíz egyszerű pozitív megerősítést, amelyekkel könnyedén megteremtheted magadnak a vágyott szerelmet. Írásunkban ahhoz is adunk néhány tippet, hogy hogyan érdemes a mantrákat használnod.

A pozitív megerősítések segítenek abban, hogy megtaláld a párodat, de ezek közül a mondatok közül akkor is választhatsz magadnak, ha a párkapcsolatodat szeretnéd megjavítani.
Használhatod mind a tíz megerősítést egymás után fűzve őket, mint egy mantrafüzért, de megteheted azt is, hogy csak a kedvenceidet használod. 

Az igazán profi mantraguruk szerint egy-egy pozitív megerősítést nagyjából háromszázszor kell elmondani naponta. Ha nincs kedved strigulázni a pozitív megerősítéseidet, azt is megteheted, hogy napi 15-20 percet szánsz arra, hogy a mantráidat mondogatod. Munkába menet vagy egy nyűgös nap végén hazafelé tartva épp megfelelő az alkalom ahhoz, hogy mantrázz.

A legfontosabb, hogy tudd: a mantrák önmagukban nem változtatják pozitívra a gondolkodásodat. Ahhoz, hogy a pozitív megerősítéseid valóban áthassák az életedet és meg is változtassák azt, egy kis tudatosságra is szükséged lesz: ha azon kapod magadat, hogy épp valamilyen negatív gondolaton rágódsz, állítsd meg a gondolatmenetedet! Minden ilyen gondolatot érdemes azonnal kicserélned egy pozitívra. Például a tíz legjobb szerelemmantra egyikére:

1. Szeretem magam.
Ha csak egy mantrát mondasz el ma, ez legyen az! A “Szeretem magam” a mantrák királynője, a legegyszerűbb és legnagyszerűbb pozitív megerősítés, amely minden életterületre pozitív hatással van.

2. Szeretet vesz körül.
Ez is nagyon erős állítás, abban segít, hogy a környezeted valóban szeretettelivé váljon. Mi lenne szeretettelibb, mint egy boldog párkapcsolat?!

3. Szeretetet könnyedén adok és kapok is.
Ez a mantra segít egyensúlyba hozni az életedben a szeretet áramlását, hiszen lehet, hogy te már tudsz szeretni, de a működő párkapcsolathoz arra is szükséged lesz, hogy el is tudd fogadni a szeretetet.

4. Megérdemlem a boldogságot, megérdemlem a szerelmet.
Ez a mantra azoknak ajánlott, akik úgy érzik, egy múltbeli döntésük vagy hibájuk miatt nem talál rájuk a szerelem. Ha azt hiszed, hogy nem lett volna szabad szakítanod, vagy máshogy kellett volna viselkedned az exeddel, akkor ez a te mantrád.

5. A szerelem természetes része az életemnek.
Az ötödik mantránkat akkor ajánljuk neked, ha azt hiszed, hogy a happy end az olyasmi, amit Hollywoodban találtak ki azért, hogy legyen mire végződnie a filmeknek. Ha nem hiszel abban, hogy valaha szerelmes lehetsz, mondd el ezt a megerősítést néhány ezerszer.

6. Szerelmet és romantikát engedek az életembe.
Ha eddig ellenálltál a szerelem gondolatának, vagy ha kivert a víz egy romantikus randi előtt, akkor ezt a mondatot ajánljuk a figyelmedbe és a mantralistádra. Ez a megerősítés segít abban, hogy el tudd fogadni mások romantikus közeledését.

7. Hálás vagyok a boldog párkapcsolatomért.
Igen, jól olvastad, ez egy jelen idejű állítás arról, hogy mennyire örülsz a párkapcsolatodnak. Ne felejtsd el: a mantrák nem ténymegállapítások, hanem pozitív megerősítések. Ma talán még nem igazak, de azért mondogatod őket, hogy azzá váljanak.

8. Szeretettel megbocsátok.
A spirituális tanítók egybehangzóan állítják, hogy addig nem lehet működő és valóban boldog párkapcsolatunk, amíg nem bocsátunk meg az előző szerelmeinknek. Talán nehezen megy a megbocsátás, talán már teljesen túl vagy rajta, mégis érdemes a biztonság kedvéért elmondanod ezt a mantrát az exeidre gondolva.

9. Azzal élek együtt, aki igazán szeret engem.
Olyan ez a mondat, mint egy programterv: segít abban, hogy valóban olyan kapcsolatokat válassz magadnak, amelyekben szeretnek téged. Ha eddig mindig érzelmi lejmistákat választottál magadnak, akik képtelenek voltak kimutatni a szerelmüket, ez lesz a gyógyító mondatod.

10. Boldog vagyok, szerelmes vagyok, párkapcsolatban élek.
Ha az első mantrára azt mondtuk, hogy sokoldalú mantra, amely az élet minden területére hat, akkor erre nem túlzás azt állítani, hogy a boldog kapcsolatok mantrája. Ez az egyszerű felsorolás mindent összefoglal, amit egy szerelemtől vársz. Ha mégsem, nyugodtan tegyél még hozzá egy-két gondolatot.

Keretes:
Mikor kezdenek el hatni a mantrák?
Tudjuk, hogy azt szeretnéd, a cikk elolvasása után azonnal csöngessen be a nagy Ő az ajtódon, de ezt sajnos nem tudjuk garantálni. Némi idő kellhet ahhoz, hogy az életed és a gondolkodásmódod kimozduljon a megszokott régi kerékvágásból. Ha elmondod naponta legalább háromszázszor a választott mantráidat, annak néhány napon belül megérezheted a hatását. A teljes változás nagyjából fél évet vesz majd igénybe – ha naponta mantrázol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top