Válassz egy szívet, ez történik veled a következő 2 hétben

nlc | 2017. Szeptember 25.
Kíváncsi vagy, vajon mi várhat rád a következő két hétben? Válassz egyet a három szív közül, és máris megtudhatod, milyen energiákra számíthatsz a közeli jövőben. Mielőtt döntenél, tedd a fel magadban a kérdést: "Mire számíthatok mostanában?" Figyelj a belső hangra, és válaszd azt a szívet, amelyikhez a kérdést követően a leginkább vonzódsz. Nos, melyik szívet választottad?
jóslás, szív, természet

Ha az első, zöldszínű szívre esett a választásod

Az anyatermészet hívását érzed a jóslat szerint. A spirituális fejlődésed érdekében tölts ezért minél több időt a szabadban. Remek gondolataid támadhatnak séta, kirándulás vagy akár kertészkedés közben. Az energia azt sugallja, vedd észre, mennyi szépség ölel körbe. Engedd meg magadnak, hogy megnézd a napkeltét vagy a naplementében gyönyörködhess. Illatolj meg egy szál gyönyörű rózsát, tedd vázába és töltődj általa minden nap. A lelkeddel kerülsz kapcsolatba, amikor a természetben töltöd az időt. Ennél remekebb kikapcsolódást keresve sem találhatnál.

Ha a lila szívet választottad

A kötelezettségvállalás különös hangsúlyt kaphat most az életedben. A jóslat szerint légy továbbra is fegyelmezett, hiszen a jövőd és a biztonságod múlhat ezen. Érdemes átgondolnod, mi az, amit eddig tettél a céljaid megvalósítása érdekében. Ha már valóban mindent alaposan körbejártál, mindent előkészítettél, akkor nagyon nyugodt és bőséges időszakra számíthatsz. Teremtesd meg az önállóságodat, próbálj elszakítani minden függőséget, a saját elveid és elvárásaid szerint élhetsz ezentúl. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy minden kapcsolatot meg kéne szakítanod a szüleiddel, a pároddal vagy azokkal, akikkel együtt dolgozol.

Ha a kék szívre esett a választásod

Vajon a sorsod útját járod? Vajon önmagadat adot, kihasználod megfelelően a lehetőségeidet és a benned rejlő képességeket? Talán van egy olyan része az életednek, amit nem használsz ki kellően, vagy nem töltesz meg energiával, vagy nem adod ki önmagadból a legtöbbet, a legjobbat. Áldást arra kaphatsz, amibe valóban beleteszed a szíved és a lelked, amikor őszintén élsz, önmagadat adod. A lelked azt kérdezi most tőled, “vajon mire vársz még?” és “meddig akarsz még várni?”. A következő napok ideálisak arra, hogy megtedd az első lépést. Indulj el, hiszen sosem lesz jobb időszakod erre, mint épp most.

(via awaking people)

Exit mobile version