Horoszkóp

Mit látsz meg először a képen? Ezt árulja el a jövődről

Újabb érdekes személyiségteszt, azzal a különbséggel, hogy most nem elsősorban rólad, a személyiségedről árul el fontos információkat a választásod, hanem a jövőddel kapcsolatosan tudhatsz meg izgalmas részleteket. Szóval, mit láttál meg először a képen? Ezt fedi fel a jövődről.

A képen több apró részlet is feltűnhet, miután alaposabban megnézted. A feladat ugyanakkor nem az, hogy alaposan végignézd, hanem, hogy kiválaszd az első részletet, amelyik a leginkább megfogja a képzeletedet. A tudatalattid ugyanis a részleten keresztül üzen a jövőddel kapcsolatosan. Milyen érdekes és izgalmas információkat tudhatsz meg tehát a jövődről? Pillants a képre, válaszd ki az első részletet, majd olvasd el a rajz alatt található, rád vonatkozó szöveget. Izgalmas felismeréseket kívánunk.

Ha a női arc vonzotta a figyelmedet a leginkább

Úgy tűnik, komoly változás előtt állsz. Semmi esetre sem kell megijedned, épp ellenkezőleg, lépd át könnyedén az akadályokat, szabadulj meg valamennyi visszahúzó erőtől. Szabadulj meg a múlttól és mindentől, ami csak visszarántana a céljaidtól. Húzd fel hát hajód horgonyát, fogd be a vitorlákat, és indulj el az új kalandok útján! Nem bánod meg.

Ha a virágokat, a növényeket vetted észre először

Nos, ez esetben mindenképpen jár neked a gratuláció. Választásod ugyanis a győzelem lehetőségét vetíti előre. Lehet ez apróbb, de akár hatalmas győzelem is. Foglalkoztasson mostanában bármi is, biztos lehetsz benne, a munkád végre beérik, a siker nem marad el. Mostanában érdemes lottót venned és megjátszanod a kedvenc számaidat…

Ha a meztelen nőt láttad meg először a képen

A képnek ez a részlete új ismeretségeket, új barátokat jelent. Nagyon fontos kapcsolatokat köthetsz a közeli jövőben, és szinte az is biztos, hogy a korábbiakhoz képest egyre több társasági eseményre kaphatsz meghívást. Ezek az új kapcsolatok új célokat is jelentenek. Vágj bele, és használd ezeket a vissza nem térő lehetőségeket.

Ha a bogár vonzotta a figyelmedet a leginkább

 A bogár szintén a szerencsével függ össze. Választásod ugyanis azt az üzenetet hordozza, hogy az életedben meglévő problémák könnyedén megoldódnak. Ha épp anyagi gondokkal küszködnél, vagy munkát keresnél, a lehetőségek az öledbe pottyannak a legváratlanabb pillanatban. Állj készen, mostanában bármi megtörténhet.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top