Horoszkóp

Melyik különleges képet választod? Fontos üzenet vár rád

Ezek a rajzok első ránézésre igencsak furcsának tűnhetnek. Olyan, mintha a papíron egymásba folytak volna a különböző színű festékek. Bármit is láss a képeken, bármelyik is ragadja meg valamiért a figyelmedet, az közvetíti most számodra a legfontosabb üzenetet. Melyik különleges képet választottad? Olvasd el, mit üzen neked.

Vajon mi lehet ezúttal a hét legfontosabb üzenete a számodra?Megtudhatod, ha választasz egyet a különlegesen szép, színes képek közül. Nézd meg mindhármat, és dönts amellett, amelyik valamiért a leginkább magára vonja a figyelmedet. Előfordulhat, először nem érted meg a választ, vagy nem tudod, vajon az miért fontos most az életedben. Javasoljuk ezért, hogy írd le egy papírra, füzetkébe az üzenetet, vagy mentsd el a cikket, hogy később is megtaláld, és újra elolvashasd a szöveget. Melyik képet választod?

Ha az első képet választottad

spirituális üzenetAz első képen a lila és a sárga színek a legfeltűnőbbek. A rajz üzenete szerint hamarosan ünnepelhetsz, hiszen elérsz és megvalósíthatsz egy nagyon fontos életcélt. Az is biztos, nem a munkádban vagy a karrierben vár rád siker, a magánéletedben várható változás. Úgy is fogalmazhatnánk, inkább belül, önmagadban történik valami fontos, mintsem a külvilágban. Könnyen lehet, már a közeli jövőben másként reagálsz bizonyos dolgokra, vagy rálelhetsz a belső békére, a nyugalomra, a harmóniára. Bárhogyan is alakuljon vagy változzon a spirituális, lelki világod, a változás egészen biztosan pozitív lesz. Amikor eljön az ideje, jutalmazd meg magad. Mindenképpen megérdemled.

Ha a második képet választottad

üzenet univerzumA második képen a piros és szürke színek a legélénkebbek. A rajz azt üzeni, akár már a következő napokban fontos változásokra számíthatsz. Érdemes figyelmesnek lenned, mert a lehetőség csupán felvillanhat előtted, nem biztos, hogy az egyértelmű lesz. Mostanában figyelj magadra még többet. Könnyen előfordulhat, hogy észre sem veszed, hogy túlzottan is sok kávét, cukros üdítőt, energiaitalt fogyaszthatsz, amelyek igencsak ártalmasak az egészségedre. Ha lehet, inkább friss almát egyél és citromos vagy gyömbéres vizet igyál. Az sem mindegy, mit és mennyit eszel. Az inkább többször keveset elve nálad sokkal egészségesebb, mint ha csak egyszer eszel, és akkor teletömöd magad. A gondolataidat is érdemes tudatosan figyelned. Vajon mostanában milyen mondatok kavarognak benned?

Ha a harmadik képre esett a választásod

A harmadik kép pasztellszínekből áll. Lélekemelő üzenete szerint a harmónia, a béke, a nyugalom hatja át mostanában az életedet. A legjobb helyen vagy, bárhol is tartózkodj vagy élj. A magánéleted, a párod vagy a család különösen fontos része a mindennapjaidnak. Élvezd ki a nagyon szép és harmonikus időszakot, figyelj, és védelmezd ezt az igazán fontos kapcsolatot. Nagyon sok mindent tanulhatsz a párodtól, sokat fejlődhetsz, változhatsz a segítségével, és nagyon fontos tapasztalatokat gyűjthetsz. Igazi áldásban lehet részed. Add önmagad, sugározd a szeretetet, és fogadd el a körülötted élőktől is ugyanezt. A hála érzése járhat át, hiszen az angyalok gondoskodnak most rólad.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top