Napi kínai horoszkóp június 27.: Vedd észre a jeleket

nlc | 2018. Június 27.
Szerdán különös, talán furcsa jelekre figyelhetsz fel. Mit jeleznek, mit jelentenek, és mire próbálnak figyelmeztetni? A kínai horoszkóp bölcsességei segítenek a megfejtésben. Ma a szokotthoz képest is légy figyelmesebb, és vedd észre a neked szóló jeleket.

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, innen tudod pontosan kikeresni a születési időpontod alapján. Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat.

Nyúl

A jelek elvezetnek a boldogsághoz. Ma észreveszem a jeleket, amelyek a boldogságom felé irányítanak. Ma minden felfigyelek a jelekre.

Sárkány

Jól alakul az életem. Egyre inkább érzem, az életem pozitív irányba fordult. Követem a jeleket, amelyek visszaigazolják, az életem a megfelelő irányba halad.

Kígyó

Segítek, hogy nekem is segítsenek. Felfigyelek a jelekre, amikor másoknak szüksége van a segítségemre. Szívesen segítek és szívesen fogadom a többiek segítségét.

Szeretetem megsokszorozódva kapom vissza. Ismerem az univerzum törvényét, tudom, amit szívből adok, azt sokszorosan kapom vissza. Ma figyelek az univerzum jeleire.

Kecske

A szerelem boldoggá tesz. A szerelem érzése igazán boldoggá tesz. Megérdemlem az igaz szerelmet. Észreveszem az igaz szerelem jeleit.

Majom

A gyengeség nem bűn. A gyengeség az őszinteség, az önismeret egyik jele. A gyengeségeimmel együtt is szeretem és elfogadom magamat.

Kakas

Kreatívan oldom meg az életem. A kreativitásom segít, hogy megtalálja a megoldást a legproblémásabb helyzetekben is. 

Kutya

Boldogságot kapok az univerzumtól. Megérdemlem a boldogságot. Az univerzum megad nekem mindent, amire szívből vágyom. Felismerem az univerzum jeleit.

Disznó

Energiám végtelen. Nem pazarlom fölöslegesen, optimálisan használom fel az energiámat. Figyelek testem jelzéseire, eleget pihenek. A pihenésből végtelen mennyiségű energiát merítek. 

Patkány

Kedves vagyok másokkal. Az önzetlenség, a kedvesség belőlem árad. Észreveszem a többieken, mennyire szeretik és igénylik a társaságomat. Kedvességem átragad a többiekre.

Bivaly

Elfogadom az érzelmeimet. Az érzelmeimmel együtt fogadom el magamat. Az érzelmeimet szavakkal, érintésekkel, jelekkel is ki tudom fejezni.

Tigris

A hétköznapok is boldogok. A mindennapokban is jól érzem magam. Számomra a hétköznapok is ünnepek. A boldogság ünnepei.

Milyen jelekre figyelsz fel ma? (Thinkstockphotos)

Exit mobile version